A vitorlás versenyek szervezése éppúgy csapatjáték, mint maga a versenyzés. Ezt felismerve idén harmadik éve szerveződött informálisan az a fiatalos csapat, akikkel sok hazai versenyen feltűnünk. A csapatszellem viszont csak úgy erősödik, ha a munka mellett társasági események kapcsán is találkozunk. Ezt jól meglátva, az MVM SE a múlt héten szezonzáró vacsorára invitálta a versenyein tevékenykedő kulcsembereit.
A jó hangulatú összejövetelen az évértékelés és a múltidézés mellett szakmai beszélgetések és tervezések is sorra kerültek a jövőt illetően. Az MVM SE elmúlt kétéves kiváló versenyrendezői tevékenységét a 2014. évben is nívós versenyek szervezésével tervezi fenntartani. A téli elméleti felkészülés jegyében idén már másodszor szervezi meg a fiatalok számára meghirdetett előadássorozatát, ahová újra megtisztelő meghívást kaptam, hogy a szabályismereti előadással készüljek. 2014. február 21-én találkozunk a Szentendrei úton…
Jóleső az a gondoskodás, amit a közösség építése kapcsán is kapunk tőlük. A közös szép emlékek révén megszűnik az az érzés, mintha a versenyek futószalagszerűen következnének egymás után. Idő közben a sok apró dolog egyedivé teszi a napjainkat, és időnként, mint most pedig van alkalom megállni egy pillanatra, és visszatekinteni a évadra amellett, hogy megköszönjük egymásnak a sok erőfeszítést.