Szolgáltatások

Oktatás

Versenyzőknek, versenybíróknak, versenyrendezőknek

Tovább »

Szabályismeret

A vitorlássport változatossága és összetettsége révén az alapos szabályismeret jelentős összetevője a felkészülésnek. Mára egyre több versenyvitorlázó ismeri fel a versenyszabályok ismeretének fontosságát, ezért akár egyénileg, akár a versenyzői csapatok, egyesületek vagy teljes osztályok számára tartok rendszeresen előadásokat, konzultációkat, tréningeket vagy workshopokat a tudás alapjainak elsajátításához vagy a meglévő tudás kiegészítéséhez, frissítéséhez.

A Magyar Vitorlás Szövetség tisztségviselő szakembereinek oktatása

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottságának tagjaként 2009 óta veszek részt oktatóként a hazai versenyrendező és a versenybíró szakemberek oktatási programjában. A belépő tisztségviselők számára rendszerint kétévente kerül sor tanfolyamokra, a minősítéssel rendelkező szakemberek pedig évenkénti továbbképzéseken vehetnek részt, ahol a fő cél a megszerzett tudás naprakészen tartása.

Egyesületek versenyrendező csapatai

A vitorlás versenyeket rendező csapatok legtöbbször az egyesületek érdeklődő önkénteseiből verbuválódnak. Szakmai segítségemet ajánlom az önkéntes programok működtetéséhez és a közreműködők elméleti és gyakorlati felkészítéséhez akár szimulált, akár éles versenykörülmények között.

Versenyszervezési tanácsadás

A versenyzők szolgálatában...

Tovább »

Részleges vagy teljes körű szakmai tanácsadás vitorlás versenyeket rendező szervezetek számára az igények szerint, rugalmasan. Egy sikeres verseny lebonyolításának és a vitorlázók elégedettségének kulcsa a gondosan tervezett felkészülés. Ehhez nyújtok segítséget az alábbi feladatok részének vagy összességének egyeztetésekkel egybefogott, projektszemléletű elvégzésével vagy mentoráló közreműködéssel.

  • Személyi és tárgyi erőforrásterv megtervezése
  • A versenyt irányító dokumentumok (versenykiírás, versenyutasítás, stb.) elkészítése, véleményezése
  • Szakszövegek angol és magyar nyelvek közötti fordítása
  • Online hirdetőtáblák óvási bizottságoknak
  • Marketing-tanácsadás

Szabálytanácsadás

Egyedi helyzetekre specializálódva

Tovább »

Versenyvitorlázó csapatok programjaihoz szorosan kapcsolódva segítem a versenyekre való felkészülést, konkrét, versenyeken előforduló szituációk megoldását, tárgyalások előkészítését és a teljesítményértékelést.

Kapcsolat

Dual Graph Kft.
8200 Veszprém,
Ady Endre utca 47.